Tanja's Honden Service is meer dan een uitlaatservice alleen.    
Het omvat niet alleen het uitlaten van uw viervoeter, 
maar ook de   verzorging aan huis, het persoonlijke contact en aandacht. 

 

tanja

 

Mijn naam is Tanja Witkamp en Ik woon samen met mijn man Ben al heel wat jaren met veel plezier in Vierpolders. Hier wonen wij met onze 3 herplaatshondjes, konijnen, kippen, eenden, duiven en een gezellige volière met tropische vogeltjes. De liefde voor dieren zat er bij mij al vroeg in. Je kan zeggen dat ik letterlijk ben opgegroeid tussen dieren. Het was dan ook een logische volgende stap om de opleiding Dierenverzorging aan het Holland College te volgen in Maasland. Waarbij ik 3 jaar met veel plezier stage heb gelopen op een kinderboerderij. Hier heb ik in 3 jaar mijn opleiding succesvol afgerond. Daarna kwam ik bij toeval in de tuinbouw terecht en ben daar een aantal jaren ook met veel plezier werkzaam in geweest.

 

In mijn vrije tijd echter, ben ik altijd bezig gebleven met de verzorging van dieren en  uitlaten van honden van vrienden, kennissen en familie. Logisch gevolg was dan ook dat ik mijn baan in de tuinbouw heb  verlaten, toen ik kon gaan werken  bij Frederike van All4animals in de uitlaatservice, dierenverzorging en hondenopvang. Ik wist het gelijk, dit is mijn droombaan. Doen waar mijn hele hart en ziel ligt! Ik heb dan ook met heel veel plezier bij Frederike gewerkt en enorm veel praktijkervaring opgedaan.

 

Toen zij besloot te stoppen met de uitlaatservice en ze mij vroeg om dit over te nemen, hebben Ben en ik geen moment getwijfeld. Ik ben onder een andere naam verder gegaan, maar wel met het vertrouwde en bestaande klantenbestand.

 

Ik dank u alvast voor uw interesse in de geboden services

en hoop u en uw huisdieren als ( nieuwe ) klant te mogen verwelkomen!

 

Met vriendelijke groet,

Tanja en Ben Witkamp